Sta Jij In Je Kracht?

Gezonde Lifestyle &  vrouwelijke  Ambitie

Als ondernemende vrouw heb je veel ballen hoog te houden. Misschien heb je naast je eigen business of toppositie ook nog een gezin, nevenactiviteiten en een druk sociaal leven. Met alle verplichtingen en wensen in je leven kan het een uitdaging zijn om fysiek en mentaal fit te blijven. Herken jij dit? Lukt het jou door al je bezigheden maar niet om (weer) in shape te komen en je mentaal sterk te voelen? En wil je dit ongewenste patroon graag doorbreken? Tijd om in actie te komen!
 

Gezonde lifestyle & Vrouwelijke Ambitie

Donderdag 28 september 19:00-21:00 uur

Alice fungeert vaak als een 'spin in het web' bij haar vele projecten. Echter, alles wat ze doet is met passie en anders doet ze het niet! Ze is altijd positief en ze brengt dit gevoel graag over naar andere mensen. Als coach, spreekster en conceptontwikkelaar is ze altijd bezig de wereld om zich heen positief te verbeteren. Ook staat het bewaken van het Kaapverdiaans erfgoed hoog op haar prioriteitenlijstje. Hoe houdt ze energie over terwijl ze met zoveel dingen bezig is?

 

Alice Fortes, Coach

Genoeg energie

Maak kennis met De Sprekers

De krachtvrouw in jou!

Samantha Soredjo, oprichter De Hartslag

Samantha is een fitmom van 3, en met meer dan 20 jaar ervaring met vrouwen in de sport richt zij zich op ondernemende vrouwen. Ze viel in 1 jaar tijd meer dan 17 kilo af, won vervolgens een bikiniwedstrijd won en zette haar eigen PT-business op. Ze ontdekte haar kracht. En nu heeft ze maar één missie: om vrouwen zoals jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Om een vrouw te helpen haar kracht weer te (her)vinden.

 

 

Positiviteit als leidraad

Lynda Bachi, Make up & Beauty Artist

Als alleenstaande jonge moeder heeft Lynda met haar vrouwensportscholen voor veel Rotterdamse vrouwen van allochtone én autochtone komaf letterlijk de deuren geopend naar meer beweging. Nadat zij afstand heeft moeten doen van haar sportscholen is zij opnieuw begonnen als Make Up & Beauty Artist. Lynda vertelt over hoe zij mentaal sterker is geworden van de uitdagingen die zij heeft doorstaan tijdens haar carrière.

Programma

Inloop met smoothie en gezonde hapjes

Introductie

18:45 uur

19:00 uur

Koffie- & theepauze

Spreker 1: Positiviteit als leidraad - Lynda Bachi

Spreker 2: Genoeg energie - Alice Fortes

Spreker 3:   De krachtvrouw in jou! - Samantha Soredjo

Afsluiting

20:10 uur

20:35 uur

19:45 uur

19:05 uur

Waar?

Deel dit evenement met andere vrouwen

Sporthal De Lijster

Lijstersingel 20

2902 JD Capelle a/d IJssel

Donderdag 28 september

19:30 uur

Speciaal voor de ondernemende vrouw heeft de Hartslag het HK Lifestyle programma ontwikkeld. In 12 weken word je begeleidt naar resultaat en een gezonde lifestyle switch.

 

Die Krachtvrouw Zit Ook In Jou!

Meer info

Download het gratis E-book

'Gezonde Tussendoortjes & Toetjes'

Download E-book

Dit evenement wordt gesponsord door

Gratis toegang

 

2017.www.dehartslag.nl. Alle rechten zijn voorbehouden.

facebooktwitterlinkedinyoutube