Ik ben degene die jou helpt om optimaal en efficiënt  te presteren zonder dat je gezondheid en de kwaliteit van je leven en je werk er onder lijdt.

 

 

 

 

 

 

 

Wat past bij jou?

Busy Season Lifestyle

Basis

De Luxe

DE HARTSLAG. 2018.

VOLG ONS

facebooktwitterlinkedinyoutube

12 weken

12 weken

12 weken

1. Bodycheck

2. Voeding

3. Training

Met onze Stress Release trainingen worden de opgehoopte chemische stoffen die zich door stress in het lichaam bevinden, afgevoerd.  Fysieke inspanning is namelijk de natuurlijke uitlaatklep van een lichaam dat de ‘vecht of vlucht’-prikkel voelt tijdens een stressreactie. De Fatburn & Shape training legt daarentegen de focus op het verbeteren van de lichaamssamenstelling (vet en spieren). De trainingen worden op een (buiten)locatie gegeven en hebben elk  een duur van 60 minuten. 

 

 

 

 

 

 

Het voedingsadvies is afgestemd op jouw lichaam, jouw werkzaamheden en jouw haalbaarheid. Met voedingsmonitoring gaan we een stapje verder. Doordat je ons inzage verschaft in je dagelijkse agenda, regisseren wij wat er op jouw bord komt te liggen. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met lunchafspraken buiten de deur of dagen waarop je veel onderweg bent. Geniet ontspannen van de juiste hoeveelheid gezond en bewust eten en creëer een gebalanceerd voedingspatroon!

Met de maandelijkse Bodycheck worden je resultaten bijgehouden en kan er indien nodig direct ingegrepen worden met voeding of training. Je gewicht, vetpercentage en omtrek van buik, taille, heupen benen en armen worden geregistreerd. Via een digitaal inlogportaal op de website heb je ten alle tijden toegang tot jouw gegevens en kun je extra informatie zoals bijvoorbeeld progressiefoto's, je aantal uren slaap of je weekagenda uploaden. 

Presteren zonder concessies voor vrouwelijke accountants

Busy Season Lifestyle

Busy Season Lifestyle

Busy Season Lifestyle

IK BEN

GÉÉN

FITNESS

TRAINER!

Intensief

“De Busy Season Lifestyle past ontzettend goed bij mij. Het 's ochtends vroeg trainen voordat de hectiek van de dag begint is voor mij een uitkomst. Ik kijk altijd ontzettend uit naar mijn training, het is mijn wekelijkse uitlaatklep. Hierdoor ben ik mentaal sterker geworden". 

 

"Ik maak vaak lange dagen en voelde me voorheen energieloos en moe. Met behulp van de Busy Season Lifestyle en de bijbehorende gemakken zoals voedingsmonitoring ben ik in staat om mezelf óók prioriteit te geven, vooral tijdens Busy Season".  

"Ik heb in een half jaar tijd meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, zit lekkerder in mijn vel en heb een heldere geest waardoor ik meer kan genieten van de vrije tijd met mijn kinderen". 

Partner bij een Big Four kantoor

 

Partner bij een Big Four kantoor

Alleenstaande moeder, MKB Accountant

Waarom vrouwelijke acccountants kiezen voor de Busy Season Lifestyle

Zij gingen jou voor...

 

 

  • 1 x p/w training (Stress Release)

 

  • Maandelijkse Bodycheck

 

 

 

  • 2 x p/w training (Stress Release en Fatburn & Shape)

 

  • Analyse huidig eetpatroon en bijbehorend voedingsadvies

 

  •  Maandelijkse Bodycheck

 

 

 

  • 3 x p/w training (1 x Stress Release, 2 x Fatburn & Shape)

 

  • Voedingsplan op maat en voedingsmonitoring maandag t/m vrijdag

 

  • Maandelijkse Bodycheck

 

  • 1 kant-en-klare sportmaaltijd 'to go' na elke training

 

Busy Season Pakketten