De Hartslag is ervan overtuigd dat in elke vrouw een krachtvrouw schuilt. Ook in jou. Een krachtvrouw is fysiek en mentaal een fitte vrouw. Ze voelt zich mooi, sterk en gebalanceerd en heeft de kracht om te presteren en de uitdagingen in haar leven aan te kunnen.

 

Misschien heb je naast je eigen business of toppositie ook nog een gezin, nevenactiviteiten en een druk sociaal leven. Het kan daardoor een uitdaging zijn om fysiek en mentaal fit te blijven. Lukt het jou niet om in shape te komen en je mentaal sterk te voelen? Tijd om in actie te komen!

 

 

HK Lifestyle

Wat past bij jou?

HK Lifestyle

Basis

De Luxe

Wekelijkse Bodycheck

Maandelijks Trainingsplan

Wekelijkse Bodycheck

Wekelijks voedingsplan

Wekelijkse Bodycheck

Zij gingen jou voor

Waarom ambitieuze vrouwen kiezen voor HK Lifestyle

“Ik heb in een half jaar tijd meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden door het HK Lifestyle programma. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, zit lekker in mijn vel en heb een heldere geest waardoor ik gestopt ben met roken. 

“Dankzij het HK Lifestyle programma heb ik meer energie gekregen wat ik overdag op de werkvloer goed kan gebruiken! Wat een verschil met voorheen, ik geef deze lifestyle nooit meer op.

Sylvie, alleenstaande

moeder met toppositie

Felicia, zelfstandig ondernemer

 

Shay, radio-dj en presentatrice

"HK staat garant voor expertise. Mijn lifestyle heb ik door  de juiste push binnen no time kunnen verbeteren. Elke training weer word ik uit mijn comfortzone gehaald en in mijn kracht gezet.

DE HARTSLAG. 2017.

VOLG ONS

facebooktwitterlinkedinyoutube

12 weken

12 weken

12 weken

1. Bodycheck

2. Voedingsplan

3. Personal Training

Afhankelijk van je doel ligt de focus tijdens jouw Personal Training op vetverbranding, kracht, conditie, flexibiliteit of een combinatie hiervan. Het behouden en accentueren van de vrouwelijke rondingen zoals billen, benen en taille is onze standaard.

Het voedingsplan is afgestemd op jouw lichaam en jouw doel en bestaat uit 'normaal' gezond eten wat je ook kunt voorschotelen aan de rest van het gezin. Met behulp van weekmenu's, een boodschappenlijst, een mobiele app en online support leer je bewust en gezond te eten.

Met de Bodycheck worden je resultaten gemonitord en kan er indien nodig direct ingegrepen worden met voeding of training. Je gewicht, vetpercentage en omtrek van buik, taille, heupen benen en armen worden wekelijks geregistreerd. Het maken van de zogeheten 'progress pics' is optioneel.

Noodzakelijk voor gezonde levensstijl

Nu bellen
Meer info
Meer info

HK Lifestyle

3 x 60 minuten Personal Training p/w

Meer info

Wekelijks Voedingsplan

HK Lifestyle

IN 12 WEKEN

NAAR DE 

KRACHTVROUW

IN JOU!

Ontvang het gratis E-book 'Gezonde Tussendoortjes

& Toetjes'

Online Support

Online Support

Wekelijks Voedingsplan

Online Support

Wekelijkse Mental Coaching

Wekelijkse Mental Coaching

1 x 60 minuten Personal Training p/w

2 x 60 minuten Personal Training p/w

Download

Integrale Aanpak

Intensief