Θέλετε να εξάγετε;
Οδηγός για μία εξωστρεφή επιχείρηση

 

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, όπως με συνέπεια πράττει εδώ και 37 χρόνια, έτσι και σήμερα είναι στο πλευρό του Έλληνα επιχειρηματία που θέλει να διεθνοποιηθεί, προσφέροντάς του πολύτιμες υπηρεσίες και σύγχρονα και πρακτικά εργαλεία. Ένα τέτοιο εργαλείο αποτελεί και το βιβλίο «Θέλετε να εξάγετε;», το οποίο αποτελεί έναν περιεκτικό Οδηγό:

 

- για τις επιχειρήσεις που είτε σκοπεύουν να ξεκινήσουν εξαγωγική δραστηριότητα, είτε βρίσκονται στα πρώτα στάδια της διεθνοποίησής τους
- για κάθε επαγγελματία ή φοιτητή/σπουδαστή που ασχολείται ή επιθυμεί να ασχοληθεί με τα θέματα των εξαγωγών.

 

Το περιεχόμενο του Οδηγού βασίστηκε στο σεμιναριακό υλικό “8 Βήματα για να Εξάγω», το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης LEONARDO DA VINCI, TRIM-INTERNATIONAL TRADE MANAGEMENT (2005) και υλοποίησε το Swedish Trade Council με την ενεργό συμμετοχή του ΣΕΒΕ. Το υλικό αυτό εμπλουτίστηκε από αξιόπιστες πηγές της διεθνούς βιβλιογραφίας, καθώς και από αντίστοιχους οδηγούς εξαγωγών χωρών με παράδοση στην εξωστρέφεια, όπως ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία. Το βιβλίο περιέχει την ακόλουθη θεματολογία:

- Βήμα 1: Γιατί να εξάγω;
- Βήμα 2: Διάγνωση επιπέδου εξαγωγικής ετοιμότητας
- Βήμα 3: Τι να εξάγω;
- Βήμα 4: Πού να εξάγω;
- Βήμα 5: Εξαγωγικό μάρκετινγκ
- Βήμα 6: Σύνταξη εξαγωγικού επιχειρηματικού πλάνου
- Βήμα 7: Κάντε το δικό σας “Export Business Plan”
- Το E-Commerce & Social Media Μάρκετινγκ ως εργαλείο διεθνοποίησης των επιχειρήσεων
- Case studies: Μελέτες περίπτωσης εξαγωγικών επιχειρήσεων
- Χρήσιμες ιστοσελίδες

 

 

Τον Οδηγό μπορείτε να τον αποκτήσετε είτε από τα γραφεία του ΣΕΒΕ (Πλατεία Μοριχόβου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ: 54625, 4ος όροφος), στη ΝΕΑ μειωμένη τιμή των 5 (συμπ. ΦΠΑ), είτε συμπληρώνοντας τη διπλανή φόρμα, λαμβάνοντας το με αντικαταβολή στην τιμή των 10€ (συμπ. ΦΠΑ και εξόδων αποστολής πανελλαδικά). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 535333.

 

 

 

 

© 2012 All Rights Reserved.

 
Powered By Lander