De 

'Eet Je Fit'

Race

10 weken Fit Plan met professionele begeleiding, persoonlijk voedingsplan, resultatenmeting, online support, deelname aan de besloten Facebookgroep en wekelijks toegang tot de unieke Fatburn Workout. Deelname mogelijk in de ochtend of avond.

 

AFVALLEN = GEGARANDEERD!

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

 

Het voedingsplan is afgestemd op jouw lichaam en jouw doel en bestaat uit 'normaal' gezond eten wat je ook kunt voorschotelen aan de rest van het gezin. Met behulp van de maaltijdplanner, boodschappenlijst en weekmenu's leer je bewust en gezond te eten. 

 

WEKELIJKSE FATBURN WORKOUT

 

De wekelijkse Fatburn Workout heeft een positieve invloed op de vetverbranding doordat intensieve intervaltraining wordt afgewisseld met rust. Ten opzichte van andere trainingen worden er meer calorieën verbrand tijdens en na de Fatburn Workout. 

WEKELIJKSE BODYCHECK

 

Met de Bodycheck worden je resultaten gemonitord en kan er indien nodig direct ingegrepen worden met voeding of training. Je gewicht, vetpercentage en omtrek van buik, taille, heupen benen en armen worden wekelijks geregistreerd. Het maken van de zogeheten 'progress pics' is optioneel.


 37,50

Slechts 

per week

www.dehartslag.nl

 

Doe Mee Met De 'Eet Je Fit' Race!

Start: donderdag 17 mei

Locatie: Boksschool I Believe, Benedenstraat 115, 3077 BA Rotterdam

Tijd: 09.00 uur (ochtendgroep) of 19.00 uur (avondgroep)

Telefoon: 06-21.29.02.21 of 06-28.46.03.20

E-mail: eetjefitrace@gmail.com

DOWNLOAD

Ontvang het gratis E-book 'Gezonde Tussendoortjes

& Toetjes'

www.jo-tjegezond.com

 

facebookyoutube

DEEL DIT

VOLG ONS

Slank en fit de zomer in!

Schrijf je in voor de 'Eet Je Fit' Race